Naše usluge koriste:

 

Naši partneri:

 

25. APRIL 2006

Hypo Alpe Adria banka krenula sa pružanjem usluga elektronskog bankarstva priključenjem na Servisni centar za elektronsko poslovanje e-mon

Sa mrežom od preko 200 filijala i ekspozitura, Hypo Alpe Adria banka posluje u alpsko-jadranskoj regiji , i to u: Austriji, Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, a od aprila 2006. i u Crnoj Gori. Poslovanje na principima savremenog bankarstva podrazumijeva širok spektar bankarskih proizvoda koje će ponuditi pravnim i fizičkim licima u Crnoj Gori. Usluge elektronskog bankarstva, kao sastavni dio ponude, pružiće klijentima preko našeg servisnog centra.

        hypo

Potpisivanjem ugovora , Hypo Alpe Adria banka je šesta banka koja je uključena u sistem multibanking-a preko e-mon centra za elektronsko poslovanje. Na taj način budućim klijentima je omogućila da sa jednim programom i jednom pametnom karticom koriste širok spektar usluga e-bankinga, kao što to već čine u dosadašnjih pet banaka, priključenih preko e-mon-a. Iz banke su poručili da će posebna pažnja biti poklonjena FX, SMS i WEB servisu. Trenutno je elektronska banka dostupna pravnim licima i omogućava im brz i jednostavan uvid u stanje računa u domaćem platnom prometu, priliv i odliv sredstava, plaćanje sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme. Uskoro će ovaj način komunikacije sa bankom biti omogućen i fizičkim licima - klijentima Hypo Alpe Adria banke.  

 
 
Nazad na Novosti