Naše usluge koriste:

 

Naši partneri:

 

01. DECEMBAR 2016

Nova banka AD u multibanking sistemu

Najmlađa crnogorska banka je 11. banka u sistemu elektronskog bankarstva. Klijentima, našim korisnicima, je na taj način omogućeno da preko jedne aplikacije pristupe računu i u ovoj banci. Pored transakcionog kanala, pravna lica imaju mogućnost korišćenja sms i mail notifikacija o stanju na računu, prilivima i odlivima.

Detaljnije...
 

14. SEPTEMBAR 2016

SOGeMOBILE - novitet u ponudi banke

Societe Generale Montenegro banka je proširila paletu proizvoda i fizičkim licima ponudila mobilno bankarstvo.
Od sada će građani moći vrlo jednostavno i brzo putem mobilnog telefona da izvrše transakciju u domaćem platnom prometu , naprave uvid u stanje svojih računa, štednje i kredita i informišu se o svim promjenama u realnom vremenu.

Detaljnije...
 

11. JUL 2016

Hypo je od danas Addiko!

U skladu sa promjenom vlasničke strukture u Hypo Alpe Adria banci, došlo je do promjene naziva i vizuelnog idenititeta banke. Bivša Hypo Alpe Adria bank je od sada Addiko bank. Mnogi se pitaju koje je značenje novog imena?

Detaljnije...
 

15. DECEMBAR 2014

Novi sertifikati neophodni za rad

Poštovani korisnici, da bi i dalje mogli nesmetano da koristite naše servise (FX Client i WEB ebanking) potrebno je da instalirate nove sertifikate. Uputstvo za instalaciju novih sertifikata možete vidjeti ovdje , preporuka je da link otvorite kroz Internet Explorer jer je uputstvo rađeno u odnosu na njega.

S poštovanjem,
Servisni Centar

Detaljnije...
 

15. JANUAR 2014

Naš novi servis u Societe Generale Montenegro banci SMSCONTO

Uz SMSCONTO servis Societe Generale Montenegro možete plaćati svoje račune na bilo kom mjestu i kada vi to želite. Ovaj jedinstven proizvod u Crnoj Gori omogućava vam da slanjem SMS poruke sa svog mobilnog telefona platite svoje mjesečne račune za struju, telefonske usluge, usluge kompanije Čistoća. . 
 

25. APRIL 2006

Hypo Alpe Adria banka krenula sa pružanjem usluga elektronskog bankarstva priključenjem na Servisni centar za elektronsko poslovanje e-mon

Sa mrežom od preko 200 filijala i ekspozitura, Hypo Alpe Adria banka posluje u alpsko-jadranskoj regiji , i to u: Austriji, Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, a od aprila 2006. i u Crnoj Gori. Poslovanje na principima savremenog bankarstva podrazumijeva širok spektar bankarskih proizvoda koje će ponuditi pravnim i fizičkim licima u Crnoj Gori. Usluge elektronskog bankarstva, kao sastavni dio ponude, pružiće klijentima preko našeg servisnog centra.  

Detaljnije...
 

E-MON od sada nudi mogućnost elektronskog deviznog plaćanja

Servisni centar za elektronsko poslovanje će u decembru tekuće godine omogućiti pravnim licima u Crnoj Gori deviznu elektronsku banku. 
 
Klijenti NLB Montenegro banke i Nikšićke banke će među prvima moći da koriste i info kanale za svoje devizne račune. Dakle, vlasmici deviznih računa će moći koristiti e-banking za plaćanje prema inostranstvu kao i za dobijanje informacija o prilivu na svoj devizni račun. 

Detaljnije...