Naše usluge koriste:

 

Naši partneri:

 

Vesna Petrović, direktor IT sektora
Societe Generale Montenegro banke

Podgorička banka je odlučila da svojim klijentima usluge elektronskog bankarstva pruža preko Servisnog centra e-mon, jedinog servisnog centra u Crnoj Gori, imajući u vidu prednosti saradnje sa lokalnim partnerom. Dosadašnjom saradnjom sa servisnim centrom smo jako zadovoljni prvenstveno zbog adekvatne tehničke podrške i pomoći od strane inženjera i ostalih zaposlenih u e-monu. Takođe klijenti su zadovoljni ponuđenim servisima i pimjetno je svakodnevno povećanje broja izvršenih transakcija. Dosta naših klijenata već koristi aplikaciju i usluge Servisnog centra i nadamo se da će se njihov broj znatno povećati u narednom periodu..  

Srđa Šaković, direktor sektora za e-banking i kartične operacije Prve Banke Crne Gore

Pri samoj implementaciji i uvodjenju sistema e-bankinga kao jednog od naprednih sistema u procesu poslovanja, nakon analize trzista koje nudi tehnicku podrsku ovom sistemu poslovanja, kao najefikasniji izbor i najsigurnije rjesenje izabrali smo E-mon. Kako je i ocekivano, zajednickim djelovanjem smo u prilici da svojim klijentima pruzimo efikasno i povoljno obavljanje domaćeg i inostranog platnog prometa putem e bankinga. Na ovaj način je obezbijedjen maksimalan komfor klijenta , nezavisno od radnog vremena banke, 24 sata dnevno. Obostrano zadovoljstvo nas i nasih klijenata zasniva se na profesionalnom odnosu zaposlenih u E-mon sluzbi koji su u svakom trenutku spremni da izadju u susret klijentu i pruze pravu informaciju. Takodje, prilagodjeno radno vrijeme servisnog centra i azurno rjesavanje eventualnih tehnickih problema doprinosi boljem odnosu i vecem broju zadovoljnih klijenata koji koriste usluge. U narednom periodu trudicemo se da usavrsavamo sistem i uvodimo nove proizvode koji nude vise povoljnosti za klijente a koji ce tehnicki biti podrzani od strane E-mona. Nadamo se da ce se ovakav trend poslovanja nastaviti- sto se na osnovu sadasnjeg moze i predvidjeti, a samim tim i nasa saradnja trajati i u narednom periodu.

Miljan Šekularac, odsjek za e-banking ,
First Financial Banka Montenegro
(sadasnja Universal Capital Banka Montenegro)

Universal Capital Banka je posvećena proširenju i raznovrsnosti proizvoda i usluga koje nudi klijentima. Servisni centar E-mon kao pouzdan partner, omogućio nam je da usluge elektronskog bankarstva svojim klijentima pružamo na funkcionalan i bezbjedan način. Možda je važno napomenuti naš prijateljski odnos sa E-mon timom kao i njihovu predanost i želju da se svaki problem riješi. Nadam se i verujem da će se naša saradnja u budućnosti samo usavršavati i unapređivati. . 

Nada Kolašinac, Head of Organisation/IT Department,
Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica

Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica zajedno sa e-mon servisnim centrom, svojim klijentima pruža usluge elektronskog bankarstva od samog početka svog poslovanja u Crnoj Gori – aprila 2006 godine. Tokom godina zajedničke saradnje, e-mon servisni centar se pokazao kao pouzdan partner koji na pravi način brine o svojim i našim klijentima. Njihov stručan, kompaktan i motivisan tim je uvijek spreman da pomogne, ne samo u informatičkom već i poslovnom smislu, svojim korisnim savjetima i iskustvom, u kom je na području Crne Gore bez konkurencije kad je u pitanju elektronsko bankarstvo. .